Sunnersta AIF

Referat: Häverödals SK - Sunnersta AIF

Första 9-manna för både oss och våra motståndare Sunnersta i dagens DM - match.

Vi börjar riktigt bra och laget ligger helt perfekt på plan.
Aggresiva på bollhållare och tätt i rygg gör att vi vinner boll ofta och kan gå till anfall.
Mycket att tänka på med spelbredd,offside m.m men allt löser vi.
Minut 7 har vi ett inkast som vi kastar på djupet och kan vända in i banan och få skottläge med vänstern som sitter fint i bortre hörnet.
Försvarsspelet är mycket bra och våra chanser framåt grundar sig i det.
Tyvärr får vi ett missförstånd och SAIF-spelaren får en tå på bollen och det är kvitterat.
Men vi slås inte ner av det utan forsätter med snabba omställningar och efter ett friläge rullar vi in tvåan i den 21:a minuten. Sen har vi flera klara chanser men ledning 2-1 i halvtid.
2:a och SAIF kommer ut med en hetare vilja och högre press. Dom har en riktig duktig dribbler som vi har svårt att få tag på.
I mitten av halvleken är det riktigt hård press med hörnor och lite flipper framför mål.
Men vi kämpar och sliter samtidigt som SAIF:s backlinje säkert är 10 m in på våran planhalva så vi har flera bollar som gör att vi har frilägen från mitten men vi får inte tag i bollarna riktigt.
Minuterna tickar på och det blir inget mer mål.

Mycket bra match mot ett duktigt lag och avancemang till kvartsfinal i DM som blir mot Wattholma IF.
Suverän insats tjejer och riktigt kul att se från sidan!!